ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 10-річний хлопчик потонув в покинутому підземному резервуарі

5 червня, о 23:22, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від поліції про зникнення дитини на території парку в селищі Межова Синельниківського району. Хлопчик, 2013 року народження, відпочивав у парку та не повернувся додому.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події співробітники ДСНС в присутності представників поліції оглянули неексплуатуємий підземний резервуар з водою, в який ймовірно, міг потрапити хлопчик. За допомогою мотопомпи надзвичайники відкачали частково воду з резервуару, орієнтовно 5 метрів глибини, та виявили тіло дитини. Застосувавши мотузку та штурмову драбину тіло хлопчика підняли на поверхню та передали співробітникам поліції.

До робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловіка забили до смерті залізною трубою. Також на Дніпропетровщині двоє чоловіків посеред вулиці побили та пограбували 36-річного чоловіка.

На Дніпропетровщині 10-річний хлопчик потонув в покинутому підземному резервуарі

На Дніпропетровщині 10-річний хлопчик потонув в покинутому підземному резервуарі

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас