ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині двоє чоловіків посеред вулиці побили та пограбували 36-річного чоловіка

У Павлограді двоє чоловіків напали посеред вулиці на 36-річного місцевого мешканця. Зловмисники  побили потерпілого та заволоділи його мобільним телефоном.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

3 червня до поліції звернувся 36-річний мешканець Павлограда та повідомив про пограбування. Поліцейські з’ясували обставини злочину та прикмети нападників.

Впродовж години двох зловмисників затримали неподалік від місця вчинення злочину. Ними виявились 37- та 38-річні місцеві мешканці. Під час поверхневої перевірки один з нападників намагався викинути крадений телефон.

Чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що на блокпосту у 43-річного чоловіка поліцейські Нікополя знайшли пістолет. Поліцейський з Дніпропетровщини вкрав речові докази та здав їх в ломбард. На Дніпропетровщині поліцейський та представник товариства “вкрали” 100 тис гривень на ремонті службового авто.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас