ЖИТТЯ

Ворог активізує свої ІПСО: мережею планують поширювати неправдиву інформацію про контрнаступ

Українців попереджають про поширення недостовірної інформації у інтернеті. Російські окупаційні війська активізують свої інформаційно-психологічні операції.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби “СтартКом ЗСУ“.

На російських телеграм-каналах та соцмережах планується посилення навали поширень недостовірної інформації про бойові дії ЗС України. Та й власних формувань.

З метою деморалізації українців і введення в оману спільноти (в тому числі власного населення) російські пропагандисти будуть розповсюджувати недостовірну інформацію про контрнаступ, його напрямки та втрати українського війська. Навіть якщо контрнаступу і немає. Для цього заготовлені старі відео та фото, які показують підбиту техніку, загиблих та полонених. А також інші фейкові матеріали.

Центр стратегічних комунікацій нагадує: “Довіряйте лише інформації від офіційних джерел – Генерального штабу ЗСУ, структур стратегічних комунікацій та визначених офіційних спікерів Сил оборони”.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині затримали агента фсб, який збирав данні для росії. Також у Нікополі ворожим обстрілом пошкоджено церкву.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас