ЖИТТЯ

Суд змінив покарання жінці з Дніпропетровщини, яка зробила смертельну ін’єкцію сину

У вересні 2021 року 39-річна жінка, будучи фармацевтом з медичною освітою, зробила ін’єкцію своєму сину віком 1 рік 8 місяців з сильнодіючим кардіостимулюючим лікарським засобом, забороненим до вільного продажу. Хлопчик загинув у реанімації. 

У стані клінічної смерті хлопчика госпіталізовано до обласної дитячої лікарні. Дитина померла в реанімаційному відділенні від гострого отруєння препаратом. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

Дніпропетровська обласна прокуратура відстояла у суді апеляційної інстанції покарання у вигляді 11 років позбавлення волі місцевої мешканки за фактом умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). У березні 2023 року обвинувачену визнали винною та засудили до покарання меншого, ніж передбачає санкція статті – 8 років позбавлення волі.

Прокурори не погодилися з вироком суду першої інстанції у зв’язку з м’якістю та оскаржили його в апеляційному порядку. Дніпровський апеляційний суд, ретельно дослідивши матеріали, підтримав позицію сторони обвинувачення та ухвалив новий вирок. Наразі вирок набрав законної сили.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловіка забили до смерті залізною трубою. На Дніпропетровщині двоє чоловіків посеред вулиці побили та пограбували 36-річного чоловіка.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас