Нікополь До сайту

Загибель 2-річної дитини та 22 поранених у Підгородному: подробиці від прокуратури

3 червня, війська рф вдарили по Підгородненській громаді. В результаті атаки був пошкоджений житловий будинок. Станом на 7:31 було відомо, що постраждали 22 людини. З них 5 – діти. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію Сергія Лисака, голови Дніпропетровської ОВА.

Реклама

Він повідомив, що вночі з-під завалів дістали тіло дівчинки. Їй щойно виповнилося два роки.

За даними прокуратури, ввечері 3 червня 2023 року окупанти нанесли удар по Підгородненській громаді Дніпровського району. Ворожа ракета влучила між двома двоповерховими житловими будинками.

Станом на теперішній час відомо про загиблу 2-річну дитину. Поранено 22 людини, серед них п’ятеро – діти віком від 6 до 17 років.

Реклама

Вночі з-під завалів дістали тіло дівчинки

Пошкоджено понад 10 приватних будинків, рятувальний підрозділ, автомобілі містян, магазини та газопровід. Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями фіксують наслідки обстрілу.

Постраждали 22 людини

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Ворожа ракета влучила між двома двоповерховими житловими будинками

Пошкоджено понад 10 приватних будинків

Раніше ми повідомили про те, що вночі ворог гатив по будинках жителів Нікополя: поліція показала фото. Сили ППО над Дніпропетровщиною знищили дві крилаті ракети та безпілотник. У Нікополі внаслідок обстрілу згоріло два автомобіля та понівечено будинки.

Реклама

Альона Антонова