ЖИТТЯ

Сили ППО над Дніпропетровщиною знищили дві крилаті ракети та безпілотник

Окупанти продовжують нічні атаки по території України безпілотниками та крилатими ракетами. Ніч, 4 червня, не стала виключенням. Тому мешканцям не слід ігнорувати сигналів повітряної тривоги, а почув їх спускатися в укриття.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Повітряне командування “Схід” та Дніпропетровську ОДА, з першої по четверту годину ночі 4 червня, противник застосував п’ять іранських ударних БпЛА «Shahed-136/131» з Брянської області.

А також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555, які були випущені з шести стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району.

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони! За даними Дніпропетровської ОДА, захисники з ПвК “Схід” збили над Дніпропетровською областю 2 крилаті ракети та 1 безпілотник, ймовірно, “Шахед”.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі внаслідок обстрілу згоріло два автомобіля та понівечено будинки. Через ворожий обстріл Нікопольського району були поранені люди.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас