ЖИТТЯ

В Англії солістки народного ансамблю “Радість” станцювали для хлопців з ЗСУ

3 червня в англійському місті Battle пройшов благодійний захід, присвячений збору коштів для ЗСУ. У ньому взяли участь вихованки народного ансамблю танцю «Радість» –  Віра Каліберда та Майя Хуторна.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на NikopolART.

Наразі Віра проживає в Англії. Підтримати свою подругу та взяти з учась у заході з Фінляндії приїхала Майя. Жінка мешкає там з двома дітками. Про це розповів балетмейстер народного ансамблю танцю «Радість», – Олександр Міщенко.

В Англії, під час благодійного заходу дівчата станцювали «Коломийку» та «Буковинські витинанки». Постанови були присвячений їх колишнім партнерам по танцям – Сергієві Сацуті та Євгену Гнатенко, які у складі ЗСУ  боронять Україну на передніх рубежах.

«В Англії є українська спілка, яка часто організовує подібні благодійні збори. На цьому заході була українська кухня, український ярмарок, з різноманітними поробками. Брали участь українці і англійці. Були Україно і англо мовні пісні, гра на арфі, саксофоні і наші танці, які дуже всім сподобалися», – розповіла Віра Каліберда.

Раніше ми повідомили про те, що у парку Покрова малеча танцювала, проходила квести і майстер-класи. У Нікополі, попри артобстріл, поліцейські привітали малечу із Днем захисту дітей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас