ЖИТТЯ

У Нікопольському районі підліток розбив голову знайомому

В Нікопольському районі між двома підлітками виникла сварка. В ході суперечки один хлопець вдарив іншого іншого по голові тупим, важким предметом. Постраждалого доставили до лікарні.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг з посиланням на пост Алли Давиденко у Facebook.

На підстанцію смт. Томаківка Нікопольської станції ЕМД КП”ОЦЕМД та МК”ДОР” надійшов виклик. До постраждалого виїхала бригада ЕМД в складі медичної сестри Надії Тимошенко, молодшої сестри Людмили Афанасьйової та водія Сергія Чаманова.

Медики діагностували у побитого хлопця забійну рану частини голови. Підлітка доставили в Томаківську ЦРЛ в відділення травматології.

“Всі ми знаємо, що підлітковий вік дуже складний і тому саме в цей час треба більш уважно відноситись до проблем своїх дітей, обговорювати їх, допомагати в них розібратись і вирішувати їх цивілізованим шляхом, а не шляхом сили. Це складно, але це наші діти і треба докласти зусилля, щоб в дорослому житті вони вміли вирішувати питання шляхом мирного спілкування, а не за допомогою надмірних емоційних реакцій та вчинків”, – радять медики.

Раніше м повідомили про те, що медики Марганця врятували подружжя, яке потрапило під обстріл у власному будинку. На Дніпропетровщині 10-річний хлопчик вчасно звернувся до поліції і врятував матір.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас