ЖИТТЯ

У Нікополі продуктові набори за червень отримають не всі

Як вже повідомляли, у Нікополі, 1 червня, завершили видачу продуктових наборів за травень. Гуманітарну допомогу отримали близько 55 тисяч містян. Проте у червні місяці, на продуктові набори можуть розраховувати не всі

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

У зв’язку з тим, що у травні Всесвітньою продовольчою програмою ООН World Food Programe було надано продуктових наборів зі значним зменшенням по кількості, до видачі долучились: Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen, Global Empowerment mission, благодійний фонд «Нове джерело», Товариство Червоного Хреста України, йдеться у повідомленні.

Оскільки допомога надавалась від різних благодійних організацій її склад та пакування відрізнялись.

“Не вірте відвертій брехні та маніпуляціям анонімних телеграм каналів, які розповсюджують недостовірну інформацію щодо видачі продуктових наборів у Нікополі”, – пише пресслужба.

У міськраді зауважують,  що у червні, через зменшення кількості продуктових наборів, які надає Всесвітня продовольча програма ООН World Food Programe допомога видаватиметься лише людям окремих категорій. Їх перелік, дату та місце видачі допомоги буде повідомлено додатково.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині запрацювала “гаряча лінія” допомоги ветеранам та їхнім родинам. У Нікополі та приміських селах дезінфекцію води перенесли на тиждень.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас