Нікополь До сайту

На Дніпропетровщині запустили комплексний сервіс Я – Ветеран

Сьогодні, 1 червня, у Дніпропетровській області запустили комплексний сервіс «Я – Ветеран». Першим сервіс для захисників та їх рідних запустив ЦНАП Кривого Рогу. Там надаватимуть понад півтисячі послуг. Працюють 5 фахівців. Напередодні вони пройшли навчання.

Відзавтра «єдине вікно» запрацює й в інших Центрах регіону. На день адміністратори зможуть приймати до 100 людей. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської ОВА.

Реклама

«Ідея сервісу «Я – Ветеран» – спростити життя нашим Героям та їхнім рідним. У «єдиному вікні» об’єднали послуги, якими вони можуть скористатися. Аби не було потреби бігати по різних установах та стояти в купі черг», – пояснив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Ми пропонуємо 561 послугу. Деякі – з основного переліку: оформлення біометричних паспортів, земельних ділянок, посвідчень ветерана. А є і нові. Наприклад, щодо пільг для дітей на навчання. Можемо записати військового на зубопротезування або допомогти демобілізованим з пошуком роботи», – розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Криворізької міськради Людмила Зеленська.

Завтра комплексний сервіс запустять інші ЦНАПи регіону. Здебільшого, починатимуть зі 100 послуг. Із часом перелік послуг планують розширити втричі.

Реклама

Сергій Лисак