ВЛАДА

На Дніпропетровщині запустили комплексний сервіс Я – Ветеран

Сьогодні, 1 червня, у Дніпропетровській області запустили комплексний сервіс «Я – Ветеран». Першим сервіс для захисників та їх рідних запустив ЦНАП Кривого Рогу. Там надаватимуть понад півтисячі послуг. Працюють 5 фахівців. Напередодні вони пройшли навчання.

Відзавтра «єдине вікно» запрацює й в інших Центрах регіону. На день адміністратори зможуть приймати до 100 людей. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської ОВА.

«Ідея сервісу «Я – Ветеран» – спростити життя нашим Героям та їхнім рідним. У «єдиному вікні» об’єднали послуги, якими вони можуть скористатися. Аби не було потреби бігати по різних установах та стояти в купі черг», – пояснив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Ми пропонуємо 561 послугу. Деякі – з основного переліку: оформлення біометричних паспортів, земельних ділянок, посвідчень ветерана. А є і нові. Наприклад, щодо пільг для дітей на навчання. Можемо записати військового на зубопротезування або допомогти демобілізованим з пошуком роботи», – розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Криворізької міськради Людмила Зеленська.

Завтра комплексний сервіс запустять інші ЦНАПи регіону. Здебільшого, починатимуть зі 100 послуг. Із часом перелік послуг планують розширити втричі.

Сергій Лисак

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас