ЖИТТЯ

Військові розповіли про ситуацію в Енергодарі

Сьогодні, 31 травня, військові розповіли коротко про ситуацію в Енергодарі та його околицях. Нічого нового армія рф не придумує, окрім застосування своїх старих прийомів. Переодягнені в цивільне військові рф зламують під’їзди і квартири тих, хто виїхав, просять переглянути записи з відеокамер у власників будинків, щоб упіймати партизан.

Хоча у місті вже як місяць вимкнено камери відеоспостереження, розповідають військові у Telegram-каналі “Непосредственно Gachi”, передає Інформатор.

Окопи, траншеї, бліндажі окупанти перестали рити ще місяць тому. Ліс, так само, перестали вивозити як раніше, зараз взагалі нічого не вивозять.

Щодо важкої техніки взагалі дивно. Інтенсивність обстрілів зменшилася за останні дні до мінімуму, працює тільки кацапська група з дронів-камікадзе і скидання мін.

“Усю реактивну вогневу систему на березі Енергодара знищили Сили оборони України, про це дядя Женя повідав. У ці системи входять РСЗВ різного плану. Одна гаубиця постійно буває для видимості красується, пересувають її туди сюди, але не відкривають вогонь із неї. Можливо муляж, можливо несправна, можливо показово показують, що є ще щось у них”, – пишуть військові.

Пересування кацапської техніки на березі Енергодара – повністю в руках ЗСУ. Куди б не повезли той металобрухт, його скрізь практично видно, як би добре його не маскували. І наразі нових пересувань, як повз берега Енергодара, так і в його межах – нема. Щось недобре коїться на березі Енергодара у гоблінів, щось затишшя якесь.

Щодо станції – поки що інформаційна тиша. Але для панікерів повідомляють – крім постійного тиску на працівників української станції с приводу підписання договору, все 4.5.0. Станом на 12.00, радіаційний фон становить 0,11-0,13 мікрозіверта за годину – 4.5.0.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф посилили присутність військових на Запорізькій АЕС. На ЗАЕС загарбники посилили тиск на працівників.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас