ЖИТТЯ

Погода на 27 травня: у Нікополі у другій половині дня очікується дощ

З ранку до самого вечора у Нікополі небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дощ, який йтиме до самого вечора.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буде північно-східного напрямку, до 2 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +18… +17 °С. Вранці буде +17… +20 °С. Вдень очікується +22… +23 °С, а ввечері синоптики прогнозують +21.. +19 °С.

Схід сонця 27-го травня можна зустрічати о 4:50, а захід сонця чекатиме о 20:28. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 2003-му роках: тоді вона була 33 градусів тепла. А найхолодніше було у 1904-му – 4,8 градусів.

27 травня вшановується пам’ять святого мученика Ісидора. В давні часи цього дня очікували, як закінчення будь-яких холодів: “На Ісидора відійдуть усі сивери (холода)”. Але якщо день видавався все-таки холодним, то варто було очікувати такого ж літа: “На Сидора сиверко (північний вітер), і все літо таке”. В день Ісидора прилітають ластівки, приносять тепло.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас