ЖИТТЯ

У ГУР показали фото військової техніки на території Запорізької АЕС

Попри численні заклики з боку МАГАТЕ та світових лідерів загарбники не зменшують свою присутність на Запорізькій атомній електростанції. Наразі територію енергоблоків №1, 2, 4 фактично використовують в якості логістичної та військової бази.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Головного управління розвідки МО України.

На майданчиках енергоблоків №1, 2, 4 на постійній основі перебуває особовий склад росіян, бронетехніка та вантажівки. Кількість транспорту та військовослужбовців постійно змінюється. Біля кожного енергоблока протягом одного дня може перебувати від 5 до 20 одиниць техніки. Ротація відбувається приховано під час комендантської години (з 23:00 до 5:00). Всі вантажівки щільно затентовані. Є інформація, що в них можуть знаходитися боєприпаси та вибухівка.

Співробітників чергових змін, які мають проводити огляд енергоблоків щонайменше 1-2 рази на тиждень, не допускають на контрольовану територію. Тих, хто намагався провести контрольні обходи, піддавали побиттям та катуванням. Декілька з них перебувають в госпіталі у важкому стані.

Раніше ми повідомили про те, що зранку загарбники стріляли зі ствольної артилерії по Нікопольському району. Також російські військові поступово руйнують інфраструктуру Запорізької АЕС.

У ГУР показали фото військової техніки на території Запорізької АЕС

У ГУР показали фото військової техніки на території Запорізької АЕС

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас