ЖИТТЯ

До Нікополя завітали всеукраїнські та закордонні ЗМІ

Рівень підтримки України суттєво залежить від суспільної думки в країнах-партнерах та суспільстві, безпосередній вплив на які мають медіа. Нікополь продовжує активну співпрацю з журналістами міжнародних та українських видань.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Цього тижня у Нікополі побували журналісти німецької газети “SZ”, знімальні групи телеканалів “СТБ”, “Інтер”, “Рада”. Журналістам розповіли про стан справ у місті, безпекову ситуацію, допомогу міської влади для постраждалих від ворожих атак мешканців та роботу комунальних служб. Знімальні групи побували на місцях обстрілів, зафільмували понівечені будинки мирних мешканців та поспілкувалися з очевидцями подій.

Комунальні підприємства працюють без вихідних. Окрім виконання своєї основної роботи вони можуть прийти на допомогу постраждалим цілодобово. Людям потрібна підтримка зі сторони міської влади. Загалом зараз вдалось досягти того, щоб інфраструктура міста працювала “як до війни”, без змін. Проте, навчальні заклади, враховуючи безпекову ситуацію, працюють тільки в онлайн-форматі.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф атакували приватний сектор Нікополя з важкої артилерії. Також війська рф атакували Кривий Ріг. Також писали, що вода на Каховському водосховищі піднялась до загрозливого рівня.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас