ЖИТТЯ

У Нікополі Олексій Резніков вручив нагороди працівникам критичної інфраструктури

Прибережні території щодня потерпають від агресії окупантів. Однак, дії ворога не зламали дух жителів району та не зупинили життя сіл і міст. Вчора, 17 травня, Міністр оборони України Олексій Резніков відвідав Нікополь. Він вручив почесні нагороди за незламність та професіоналізм працівникам критичної інфраструктури.

Про це повідомляє голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Інформатор.

Нікополь і район вже 10 місяців потерпає від ворожих обстрілів з боку окупованого Енергодару. Щодня в прибережних громадах лунають вибухи, руйнуються будинки, страждають люди.

Завдяки своєчасному реагуванню рятувальників, медичних працівників та безупинній роботі комунальників та електромонтерів, швидко усуваються наслідки обстрілів і люди намагаються жити своїм буденним життям.

Внесок людей у боротьбу за нашу Перемогу неоціненний. Так, найкращих представників району було нагороджено почесними відзнаками Міністерства оборони України та нагрудним знаком “Знак пошани”. Нагороди вручив Міністр оборони України Олексій Резніков.

Нагрудний "Знак пошани"

Нагрудний “Знак пошани”

На жаль, не усі нагороджені мали можливість особисто отримати відзнаки. Але робота критичної інфраструктури сьогодні безупинна. Найближчим часом голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко особисто передасть нагороди їх володарям.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники хотіли бомбити Нікополь і район з трьох гаубиць. До Енергодару повернулись загарбники та представники окупаційної “влади”.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас