ЖИТТЯ

Хотіли бомбити Нікополь і район з трьох гаубиць: показали відео знищення ворожої техніки

Днями чергове відео, стосовно подій минулого тижня, виклав голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко. На протилежному березі, в лісосмузі, що неподалік Дніпровки, росіяни розмістили три гаубиці калібру 152 мм. З позицій планували вести обстріли нашого міста та прибережних населених пунктів району. 

Звичайно, їм це не вдалося. Виявити ворога допомогли партизани, а знищили Сил оборони України. Про це пише Євген Євтушенко, передає Інформатор.

Дві гаубиці знищили разом з боєкомплектом та розрахунками, а третю пошкодили.

“Це залізо вже не буде нести смерть і руйнування нашим містам та селам. Дякую вам, славетні Українські Воїни!”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви маєте інформацію стосовно живої сили і техніки ворога, пишіть в бот @guchidefences_bot або в приватні повідомлення Євгену Євтушенко на його офіційній сторінці у Facebook. Головне, дотримуйтесь правил безпеки під час збору та передачі інформації.

Раніше ми повідомили про те, що ворог атакував дві громади Нікопольщини з БпЛА та з важкої артилерії. До Енергодару повернулись загарбники та представники окупаційної “влади”.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас