ЖИТТЯ

Загарбники на ЗАЕС посилили контроль над атомниками: персоналу заборонили спілкуватись між собою

На тимчасово окупованій Запорізькій атомній електростанції правила роботи і перебування на об’єкті чи не щодня стають для працівників дедалі жорсткішими.  Після нещодавно введеної заборони користуватися навіть кнопковими телефонами майданчику ЗАЕС російські терористи виходять на новий рівень абсурду – вводять для персоналу ще більш безглузді обмеження.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби “Енергоатома”.

На ЗАЕС залишається працювати близько 2,5 тисяч атомників. Проте ледь не найголовнішим підрозділом на атомній станції тепер стала служба охорони. Саме озброєні «охоронці» наразі вирішують, як їй функціонувати. Перед робочою зміною вони уважно та ретельно перевіряють атомників на вході, дозволяючи їм проходити на робочі місця виключно естакадою.

Під суворим табу і будь-які переміщення територією ЗАЕС, окрім тих, які місцеві поліцаї чітко визначили. Виходити не те що за межі станції, а й просто на вулицю – суворо заборонено. Перебуваючи на роботі, працівники тепер мають право дивитися лише прямо перед собою. Бо повертати голову, та навіть просто глянути вбік, – суворо заборонено.

“Причина нових заборон, що неабияк ускладнюють робочу комунікацію між працівниками ЗАЕС, проста: рашисти намагаються замаскувати власні вогневі позиції та велику кількість військової техніки на території станції. Найбільшої в Україні та Європі атомної станції! Яку окупанти цинічно перетворили на військовий об’єкт!”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники погрожують зробити персонал Запорізької АЕС живим щитом. Також в Енергодарі чекають на повернення українських прапорів.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас