ЖИТТЯ

Загарбники погрожують зробити персонал Запорізької АЕС живим щитом

Загарбники розповідають працівникам тимчасово окупованої Запорізької станції, що закриють їх там, якщо ЗАЕС штурмуватимуть українські військові. Подейкують, що окупанти збираються розмістити персонал у сховищі, яке може вмістити до тисячі осіб.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Telegram-каналу “Енергодар”.

Загарбники залякують персонал ЗАЕС тим, що нібито Служба безпеки арештовуватиме всіх, хто працював на атомному об’єкті під час його російської окупації. Це робиться задля того, щоб похитнути психоемоційний стан атомників, які вже понад рік терплять знущання з боку загарбників.

“Закликаємо мужніх працівників ЗАЕС не вірити словам окупантів. Рашисти просто розуміють, що їхнє «царювання» на станції добігає кінця, а тому намагаються завдати якомога більшої шкоди як самій Запорізькій АЕС, так і персоналу, який попри все стоїть на варті ядерної та радіаційної безпеки.”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі чекають на повернення українських прапорів. Також захисники незвично подякували за листи 12-річному хлопчику з Енергодара, у будинку якого нині живуть загарбники. Загарбники тренуються евакуюватись із Запорізької АЕС.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас