ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 50-річний чоловік згорів у автівці

16 травня, о 3:03, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у селищі Циганівка Синельниківського району. На вулиці Квітнева горів автомобіль. За викликом негайно направлено чергове відділення місцевих вогнеборців.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що на території приватного будинку горить легковий автомобіль ВАЗ-2101. На момент прибуття надзвичайників вогонь охопив салон та моторний відсік транспортного засобу. Загальна площа пожежі склала 4 квадратних метра.

Під час ліквідації займання, вогнеборці виявили всередині палаючого легковика тіло чоловіка, 1973 року народження. Пожежу локалізовано о 3:25 та ліквідовано о 3:30. До місця виклику залучено 5 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що під Нікополем 8 рятувальників гасили пожежу в приватному будинку. Також на Дніпропетровщині під час застілля молодик до смерті забив приятеля.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас