ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 9-річний хлопчик заліз на дерево і не зміг спуститись

У Дніпрі на вулиці Трансформаторній, рятувальники допомогли дитині. 9-річний хлопчик не міг самостійно спуститися з дерева. Та і дорослі до нього дістатися не могли. З хлопчиком усе добре.

Про це повідомляє ДСНС України у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

9-го травня, о 15:18, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про хлопчика на дереві. Йому потребувалась допомога. За викликом відправились дніпровські рятувальники.

По прибуттю до місця події, один з фахівців забрався на дерево та в буквальному сенсі зняв дитину з нього. Далі – хлопчика передав до рук свого колеги, який стояв унизу. Загалом, на допомогу дитині 2013 року народження прийшли 5 рятувальників.

На допомогу дитині прийшли рятувальники

На допомогу дитині прийшли рятувальники

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 3-річна дитина впала з вікна на п’ятому поверсі. Рятувальники допомогли хлопцю зняти каблучку з пальця. Дитина зачинила матір на балконі: на поміч прийшли рятувальники Дніпропетровщини. Під Нікополем у 16-річного підлітка у руках вибухнув детонатор. На Дніпропетровщині 14-річного підлітка доставили до реанімації. А 13-річний хлопчик випадково підпалив себе.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас