ЖИТТЯ

Жахлива трагедія в Херсоні: безжальний ворог вдарив по залізничній станції, домівках і «АТБ» – загинула 21 людина

У середу, 3 травня, у Херсоні сталася жахлива трагедія. Ще в листопаді минулого року усі українці раділи деокупації міста, плакали від радості та обіймали наших героїчних захисників та шаленіли від появи в місті «фури АТБ». Здавалося, мирне життя потроху повертається. Відкривалися магазини, поштові відділення, налагоджувалась транспортна та комунальна інфраструктура, проте Херсон майже не щодня зараз потерпає від ворожих обстрілів.

3 травня посеред дня ворог в черговий раз здійснив масований обстріл міста. За офіційними даними, внаслідок обстрілу загинули 21 людина, ще 48 отримали поранення. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на публікацію в Facebook гендиректора «АТБ» Бориса Маркова.

«Цинічно та свідомо поціливши по мирному населенню. По торгівельним об’єктам, залізничній станції, приватному сектору. В той час, коли там перебували звичайні містяни. Один із ворожих снарядів потрапив в наш магазин. Нажаль, четверо покупців загинуло. Троє наших співробітників та ще п’ятеро відвідувачів отримали поранення», – повідомив Борис Марков.

Від імені компанії «АТБ» Борис Марков висловив щирі співчуття родинам та близьким загиблих. Також він побажав якнайшвидшого одужання пораненим.

«Такі події складно передбачити. Від них практично неможливо убезпечитись. Хто би які рецепти не пропонував. Ворог, який загнаний в кут, безжальний, підступний та здатний на найжорстокіші дії. Бо це – його фінальна агонія! Однак ми встоїмо! Подолаємо! Переборемо! Бо за нами правда! Слава Україні», – написав гендиректор «АТБ».

Четверо покупців загинуло. Троє співробітників "АТБ" та ще п' ятеро відвідувачів отримали поранення

Четверо покупців загинуло. Троє співробітників “АТБ” та ще п’ ятеро відвідувачів отримали поранення

Партнерський матеріал

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас