ЖИТТЯ

Мешканець Дніпропетровщини проведе за гратами 5 років, за викрадення двох дівчинок

Прокуратура відстояла в апеляційній інстанції вирок мешканцю Дніпра. Його засуджено до 5 років позбавлення волі за викрадення двох дівчат. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

У суді прокурори довели, що засуджений у жовтні 2022 року, перебуваючи у під’їзді багатоповерхівки Синельниківського району, підійшов до дівчаток віком чотирьох та семи років. Під вигаданим приводом показати цуценя зловмисник запросив їх до покинутого будинку.

Погрожуючи побиттям він зв’язав руки старшій дитині. Скориставшись тим, що нападник відволікся, 4-річна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все батькам, які викликали поліцію.

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокурорів, залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, а вирок суду першої інстанції – без змін. Чоловік раніше неодноразово судимий, у тому числі за злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітньої. Вирок вступив у законну силу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 17-річна дівчина, під час сварки, порізала ножем 15-річного брата. На Дніпропетровщині судитимуть чоловіка, який розбещував 7-річну доньку своєї співмешканки.

Анна Томлова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас