ВЛАДА

Зручно та економно! Більше мільйона українців вже отримали нову платіжну карту «АТБ»

Сміливий та безпрецедентний для вітчизняної галузі ритейлу проєкт “АТБ” з випуску власних платіжних банківських карт вийшов на принципово новий рівень. Днями загальна кількість українських громадян, які оформили і отримали цей зручний платіжний засіб вже перевалила за мільйон. І це не дивно, адже нова картка “АТБ”надає унікальну можливість отримувати ексклюзивні знижки у понад тисячі магазинів найбільшої торговельної мережі країни та максимально спрощує процес покупок.

Цієї весни лише протягом одного місяця акції «Міцні знижки» (чотири акційні вікенди) банками-партнерами було видано понад 100 тисяч карток.

Окрім звичайних переваг картки Visa Gold новий банківський продукт надає право отримати додаткову знижку 5% на більш ніж п’ять сотень гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності (позначених спеціальними цінниками) в інноваційних дискаунтерах АТБ. Асортимент акційних товарів змінюється кожні 1-2 тижні, а знижка додається навіть до вже встановленої акційної ціни.

Варто зазначити, що платіжна карта АТБ від банків-партнерів вигідна та зручна в користуванні. Вона відкрита для отримання будь-яких виплат: заробітної платні, пенсій, соціальної допомоги, військових виплат, стипендії тощо. Загалом за її допомогою можна здійснювати покупки як в Україні так і за кордоном. Ко-брендова карта «АТБ» є безкоштовною в обслуговуванні, в тому числі й поповнення в терміналах самообслуговування тощо.

Нагадаємо, сьогодні платіжну карту «АТБ» (системи Visa) випускають чотири топові банки* — «Райффайзен Банк», «А-Банк», «Ощадбанк» та «ЕкоБанк» (Укргазбанк), отже можливостей її отримати в різних куточках України стало значно більше.

Оформити платіжну картку АТБ максимально просто! За кілька хвилин це можна зробити особисто у будь-якому з відділень вказаних банків (при собі треба мати паспорт та індивідуальний податковий номер), або оформити картку АТБ дистанційно — в мобільному додатку Raiffeisen Online, «ЕкоБанк», Аbank24 чи мессенджері «Ощадбанку». У такому випадку знадобиться застосунок «Дія» чи цифрові фото документів.

Тож процес оформлення картки АТБ не займе багато часу, та дозволить навіть у нинішній непростий час системно економити кошти власного сімейного бюджету. Й це оцінили вже понад мільйона громадян, які стали власниками таких платіжних карток та мають як спеціальні, так і постійно діючі переваги на покупки у всіх магазинах головної вітчизняної мережі АТБ.

Переваги платіжної карти АТБ від банків-партнерів:

  • Допомагає значно зменшити вартість чеку при покупці товарів у магазинах мережі «АТБ-Маркет»;
  • Унікальна знижка до 50% на хітові товари під час акції «Міцні знижки»;
  • Додаткова знижка 5% навіть від акційної ціни на товари при оплаті карткою;
  • Спеціальні пропозиції від банків-партнерів;
  • Швидке відкриття картки онлайн через мобільні застосунки;
  • Розрахунки в Україні та за кордоном в торгових мережах і в онлайн;
  • Зручне поповнення готівкою в магазинах АТБ та 30 000 терміналів EasyPay, City24;
  • Просте користування карткою через сервіси Google Pay, Apple Pay;
  • Безкоштовне відкриття та обслуговування карток.

*Контакти банків-партнерів «АТБ»:

  • «Райффайзен Банк» — raiffeisen.ua (тел. служби підтримки 521)
  • «ЕкоБанк» («Укргазбанк») — online.ukrgasbank.com/atb  (служба підтримки 358)
  • «А-Банк» — a-bank.com.ua (служба підтримки 7776)
  • «Ощадбанк» — www.oschadbank.ua (служба підтримки 0 800 210 800).

Рекламний матеріал

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас