ЖИТТЯ

У Нікополі під час ДТП на перехресті Усова-Шевченко перекинулась іномарка: відео моменту

В четвер, 13 квітня, у Нікополі сталася ДТП. На перехресті двох вулиць в автомобіль Fiat врізався ВАЗ. На щастя, всі залишилися живі. “Постраждало” тільки залізо. 

Саме так написав у Facebok водій іномарки Oleksandr Miller. Чоловік поділився записом з власного відеореєстратора, передає Інформатор.

На запису з салону Fiat зрозуміло, як водій на швидкості спускається вниз по головній дорозі, а саме від Центрального ринку. Рухається він по вулиці Віктора Усова. І вже на перетині з вулицею Шевченко в іномарку врізається інший автомобіль. Зіткнення було дуже різким, через це Fiat перекинувся. Для водія та пасажира то була дуже неприємна несподіванка, це стає зрозумілим по коментарям з відеореєстратора.

На головному фото в соцмережі Oleksandr Miller разом з Марією Мельниковою. Вона керівник проектів БФ “Дітям Нікополя”. Сподіваємся, з жінкою все добре, судячи по коментарю автора поста: “Постраждало залізо, в нас подряпини. Слава Богу”. 

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі під час ДТП ВАЗ-2106 перевернувся на дах: постраждала жінка. У Нікополі 43-річний чоловік розбив скло у двох машинах та викрав речі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас