ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 37-річний чоловік зірвав з жінки золоті прикраси та втік

 У Новомосковську 37-річний чоловік пограбував жінку посеред вулиці. Злочинця затримали на автовокзалі, коли він намагався поїхати з міста.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

5 квітня, близько 15:38, на вулиці біля будинку чоловік зірвав золотий ланцюжок з каблучкою із шиї місцевої жительки, після чого втік у невідомому напрямку.

Протягом декількох годин, правоохоронці встановили особу та місце перебування зловмисника. Ним виявився раніше судимий за аналогічний злочин мешканець Львівської області. Речові докази частково вилучили.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. На теперішній час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові 27-річний чоловік вкрав велосипед біля лікарні. Також  службовий пес знайшов зловмисника у Дніпропетровській області.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас