ВЛАДА

Влада почула: у Нікополі прибрали сміттєзвалище, яке люди створювали роками

Нещодавно ми публікували матеріал про смітник біля промислової зони на вулиці Кооперативній, який влатували люди. Публічно привертали увагу влади до цієї проблеми. Наша публікація знайшла відгук. Сміттєзвалище вже прибрали комунальні служи. Тож, новорічні ялинки, пляшки, одяг та інше сміття нарешті відправилися до баків. 

Про це повідомляє Інформатор.

Сміттєзвалище на Кооперативній прибрали через тиждень після публічного розголосу. Розчищати територію довелось робітникам комунального підприємства “Міськавтодор – 1”, повідомляє одне з місцевих ЗМІ.

Захаращена зона знаходилась поряд з меблевою майстернею, головним відділення сучасної пошти, іншими невеличкими підприємствами. Тож саме вони мають прибирати територію навіть за парканом, згідно правил Благоустрою.

Прибрали і смітник на сусідній вулиці Глібова, де починається житловий сектор. Різний непотріб під паркан одному з підприємств скидають тутешні, розповіла одна з місцевих. Тож, чи надовго тут оселилась чистота і як саме людей планують привчити до порядку – покаже час.

Раніше ми повідомили про те, як комунальники ремонтують пошкоджені будинки у Нікополі. Кому дякувати за чистий Нікополь. “Одночасно і біль, і захоплення”: що кажуть про Нікополь в області.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас