ВЛАДА

Як комунальники ремонтують пошкоджені будинки у Нікополі

З 12 липня Нікополь знаходиться під постійним ворожим вогнем. Містяни вже розрізняють постріли з «Градів», «Ураганів», важкої артилерії та мінометів. А як інакше, якщо щоночі та навіть вдень до міста “прилітають” ворожі снаряди. Скільки біди та руйнувань вони принесли за ці три місяці. Проте непохитний Нікополь у повному порядку охайний і чистий завдяки комунальним службам. Фахівці вже знають, які руйнування наносить ця зброя і як з ними боротися.

Відмінну роботу місцевих комунальних служб, містян та влади відмітив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. Про це повідомляє Інформатор.

Дякую усім, хто щодня відновлює місто після страшних ударів і захищає його мирне життя. Дякую комунальникам, енергетикам, транспортникам, рятувальникам і кожному мешканцю, – пише Резніченко.

“Дякую мерії Нікополя і очільнику міста Олександру Саюку. Дуже важко. Ятрять рани. Росіяни думають, що через ці рани ми здамо свої міста та села. Але стоїмо, вистоїмо і все відбудуємо”, –  підкреслив у своєму звернені очільник області.

З 12 липня Нікополь знаходиться під постійним ворожим вогнем

З 12 липня Нікополь знаходиться під постійним ворожим вогнем

Снаряд пролетів через дах будинку

Снаряд пролетів через дах будинку

Бездоганна робота

Бездоганна робота

Раніше ми повідомили про те, що кіберполіція України спільно із волонтерами заблокувала 14 тисяч ворожих ресурсів. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас