ЖИТТЯ

У Запорізькій області загарбники тортурами довели до суїциду молодого хлопця

Російські загарбники продовжують знущатися над жителями тимчасово окупованої Запорізької області, які мають проукраїнську позицію. На жаль, не всі люди витримують звірства росіян.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Вчора, 31 березня, молодого хлопця під конвоєм доставили у травматологію Мелітополя. Чоловік викинувся з вікна п’ятого поверху міської лікарні. Його утримували і катували окупанти.

«Немита росія продовжує нищити наших людей в окупації. Викрадення, катування, тортури та доведення до самогубства — проукраїнськи налаштованих громадян намагаються вижити всіма способами. Черговий резонансний випадок зафіксований вчора у лікарні Мелітополя. Молодий хлопець, якого під конвоєм доставили у травматологічне відділення окупаційні поліцаї, вистрибнув з вікна медзакладу на п’ятому поверсі. Шансів вижити у нього не було», — зазначив мер Мелітополя Іван Федоров.

Раніше ми повідомили про те, що художниця з Енергодару створює листівки з видами міст і сіл Запорізької області. Також за березень гуманітарну допомогу отримало понад 50 тисяч Нікопольців.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас