Нікополь До сайту

На розтяжці підірвалась кінолог пошукового загону «Антарес» Лариса Борисенко

Відома кінологиня, керівниця пошуково-рятувального загону “Антарес” з Павлограда Лариса Борисенко підірвалася на розтяжці. Сталося це 26 березня, коли виконувала завдання з пошуку загиблих воїнів. Разом Ларисою в той день працював її колега В’ячеслав Майборода. Він теж отримав поранення.

Лариса у важкому стані, вона втратила багато крові. В жінки пробита стегнова артерія й уражений головний мозок. Руки, ноги, голова та спина сильно посічені. Їй провели екстрену операцію. Наразі жінка знаходиться у медичному закладі у Дніпрі. Про це повідомляє Інформатор Дніпро з посиланням на публікацію Марії Борисенко, доньки Лариси.

Реклама

Стан В’ячеслава стабільний. В нього посічені руки, ноги, плече, спина та голова. Його транспортували до Павлограда, в шпиталь. На нього ще чекає операція. Собака Беша дивом не постраждала, має лише шоковий стан.

На розтяжці підірвалась кінолог пошукового загону «Антарес» Лариса Борисенко

Марія просить: “Оплата медикаментів та лікарень, це дуже дорого…. А нам боротися дуже довго…Якщо є можливість, будь ласка, допоможіть. Всі довідки опублікуємо згодом”.

Якщо ви хочете допомогти фінансово, то, будь ласка, переведіть посильну суму на ці реквізити:

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що у Мечникова рятують життя 53-річного вчителя: обличчя розірвало від вибуху снаряда. У Нікополі через обстріл постраждав 51-річний чоловік. А також ми писали про те, що війська рф атакували Дніпропетровщину безпілотниками.

Альона Антонова

Реклама