ЖИТТЯ

В Енергодарі з 220 посадовців лише двоє почали працювати на загарбників

В Енергодарі з 220 працівників органів місцевого самоврядування лише дві людини пішли працювати на окупантів. З декількох тисяч освітян не набереться і кількох десятків колаборантів. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

За словами першого заступника міського голови Енергодару Івана Самойдюка, є певні ознаки того, що окупанти готуються до виходу з міста. У місті посилилось мародерство а люди які згодились на співпрацю з окупантом почувають себе вкрай невпевнено, розуміючи що прийдеться тікати.

«Ми можемо бути гордими за наше місто, тому що ми бачили, скільки людей на початку війни виходили захистити українську позицію, і заради цих людей потрібно старатися і щось робити. На сьогодні з-поміж 220 працівників органів місцевого самоврядування тільки дві людини пішли працювати на окупантів. А з декількох тисяч працівників освітньої галузі міста не набереться і декількох десятків колаборантів”, – зазначив посадовець.

Енергодарці очікують повернення України, тому міська влада працює у повну силу. В Запоріжжі міська влада організувала роботу з підтримки людей, які виїхали з міста, сьогодні йде співпраця з усіма управліннями щодо опрацювання проблемних питань. Підтримують зв’язок з тими, хто лишився в Енергодарі, слідкують за ситуацією по багатьох напрямках, тому що потрібно розуміти, куди повертатися і що робити.

Раніше ми повідомили про те, що в школах Енергодару загарбники відкривають відділення російського «Руху перших». Також ми писали про те, що у МАГАТЕ заявили про загрозу відключення ЗАЕС від останньої резервної лінії електропередач.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас