ЖИТТЯ

Вважався зниклим безвісти: на війні загинув 23-річний воїн з Апостолівської громади

Захищаючи Україну на війні загинув Олександр Есаул. Захисник був стрільцем-санітаром мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти. Мешканцю Апостолівської громади було всього 23 роки. 

Певний час Олександр Есаулвважався безвісти зниклим в районі населеного пункту Бахмут Донецької області. Однак підтвердилося найгірше – воїн загинув, – пише Інформатор із посиланням на Криворізьку РДА.

У серцях близьких він назавжди залишиться таким – безстрашним оборонцем, незламним і мужнім борцем за мир.

На війні загинув 23-річний воїн Олександр Есаул

На війні загинув 23-річний воїн Олександр Есаул

«Від імені мешканців Криворізького району висловлю щирі співчуття з приводу непоправної втрати. Взірець патріотизму, мужності, героїзму та незламної волі, Олександр назавжди лишиться Героєм для кожного з нашої спільноти. Нехай світла пам’ять про воїна, який ціною власного життя виборював вільне життя для інших, дає сили для нової боротьби з ненависним ворогом, не дає опускати руки на такому важкому шляху до Перемоги, де ціна їй – людські життя…», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми повідомили про те, що захищаючи Україну героїчно загинув 38-річний матрос з Нікополя. Потрапив під ворожий обстріл: під Нікополем загинув 33-річний рятувальник.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас