ЖИТТЯ

Вступ до “Гвардії Наступу” продовжується: добровольцем став 43-річний мешканець Червогоригорівки

У Нікопольському районі триває набір до “Гвардії Наступу”, бажаючих захищати Україну в мотивованих підрозділах стає більше. Так одним з добровольців став 43-річний мешканець Червоногригорівки. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенко.

Одним з добровольців став 43-річний житель Червогоригорівки Віктор Стукало. Про війну чоловік знає не з балачок, бо має військовий досвід з 2014 року. З певних причин Віктор не мав можливості з перших днів боронити країну, та щойно дізнався про “Гвардію Наступу” одразу подав заявку. У мирний час чоловік працював зернотрейдером, за роки роботи об’їхав майже усю Україну і сьогодні впевнений в тому, що усі разом ми здатні захистити свою Батьківщину.

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи відбувається у центрі надання адміністративних послуг за адресою:

  • місто Нікополь, вулиця Електрометалургів, 3, понеділок-субота з 8:00 до 17:00,
  • місто Марганець, вулиця Єдності, 78, понеділок-п’ятниця з 8:00 до 17:00.

Долучитися до «Гвардії наступу» можна також онлайн, заповнивши заявку на сайті. Набір кандидатів до штурмової бригади Національної поліції України «Лють» проводиться щоденно у Нікопольському районному управлінні поліції та відділеннях РУП у Покрові, Марганці та Томаківкці. Отримати консультацію можна за телефоном: (099) 157-49-55 та (099) 157-49-69 або на сайті Національної поліції України в “Системі відбору кадрів для Національної поліції України”

Раніше ми повідомили про те, як отримати допомогу від держави сім’ям загиблих через війну.  А також про те, що у Нікополі почали роздавати продуктові набори за березень. За лютий у місті продуктові набори отримали майже 44000 осіб.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас