ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області під час пожежі у квартирі врятували 68-річного чоловіка

21 березня, о 15:33, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Кам’янському. На вулиці Гайдамацька горіла квартира у багатоповерхівці.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події вогнеборці встановили, що з вікна квартири на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку йде дим. У складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники потрапили всередину двокімнатної квартири та приступили до гасіння займання.

Під час ліквідації пожежі надзвичайники врятували чоловіка, якого власноруч винесли на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Чоловіка, 1955 року народження, з попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізовано до лікарні міста.

Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 2 квадратних метри. Займання локалізовано о 15:52 та ліквідовано о 16:00. До гасіння пожежі залучено 14 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області за рік війни піротехніки знищили близько шести тисяч боєприпасів. А також про те, що загарбники вдарили по Марганецькій громаді з важкої артилерії.

У Дніпропетровській області під час пожежі у квартирі надзвичайники врятували 68-річного чоловіка

У Дніпропетровській області під час пожежі у квартирі надзвичайники врятували 68-річного чоловіка

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас