ВЛАДА

Майже 700 навчальних закладів Енергодара отримають документи про освіту

Управління освіти Енергодарської міської ради вже замовило документи про освіту учням 9 та 11 класів. Цьогоріч свідоцтво отримають 364 учня 9-х класів, а свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти – 324 випускника 11-х класів.

Додаткове замовлення документів про освіту, в разі необхідності, може бути здійснене у травні поточного року. Про це повідомив міський голова Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Алгоритм отримання документів про здобуття освіти залишається таким, як і минулого року.

“Буде визначено навчальний заклад у Запоріжжі, в якому ви зможете забрати свої свідоцтва. Його адресу повідомлять, коли документи будуть роздруковані та надійдуть для подальшої видачі”, — пояснив Дмитро Орлов.

Для тих енергодарців, які перебувають за кордоном, буде організовано можливість дистанційного отримання документів про освіту. Яким чином — очільник міста пообіцяв проінформувати пізніше, після узгодження всіх організаційних питань.

«І, врешті, хто наразі не має фізичної можливості забрати свої свідоцтва: вони будуть зберігатися у визначеному закладі в Запоріжжі. Ви зможете отримати документи пізніше, коли у вас з’явиться така змога», — зазначив мер Енергодару.

Раніше ми повідомили про те, що дітей з Енергодару почали вивозити до Москви. У Запорізькій області загарбники погрожують відібрати дітей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас