ЖИТТЯ

У Марганці можна вступити у “Гвардію наступу”

Марганецький центр надання адміністративних послуг долучився до набору добровольців у штурмові бригади “Гвардії наступу”. Тут можна подати заявку до шести підрозділів Нацгвардії.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, передає Інформатор із посиланням на ДніпоОДА.

У ЦНАПі Марганця приймають анкети-кандидата до бригад «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Азов», «Спартан».

Із кандидатом, найперше, проводять співбесіду. Особливу увагу звертають на мотивацію. Розповідають про етапи відбору. А ще окреслюють задачі, які виконуватимуть бійці штурмових бригад.

За словами нацгвардійців, є потреба у водіях, військових психологах. І, звичайно, воїнах-штурмовиках.

«Чекаємо у лавах Нацгвардії патріотів своєї країни. Налаштованих гнати ворога якнайдалі. Частина кандидатів вже заповнила анкету, пройшли військово-лікарську комісію. Тепер здобувають бойові навички під керівництвом досвідчених командирів», – наголосив заступник начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України Вадим Макаренков.

Загалом набирають 8 підрозділів. Окрім Національної Гвардії нові штурмові бригади формують Нацполіція і Прикордонна служба. У 9-ти ЦНАПах регіону долучитися можна до будь-якої. Інший варіант – записатися онлайн.

Раніше ми повідомили про те, що у ЦНАПі Нікополя можна вступити до «Гвардії Наступу». Як відбувається набір добровольців до штурмових бригад у Нікополі та області.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас