ЖИТТЯ

Вимагали гроші, та вбили на очах у дітей: на Дніпропетровщині до довічного ув’язнення засуджено трьох чоловік

Дніпропетровська обласна прокуратура визнала винними трьох чоловіків у умисному вбивстві, розбої та заволодінні транспортним засобом. Їх засуджено до довічного позбавлення волі. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

У грудні 2018 року троє чоловіків, один з яких працівник виправної колонії, вдерлися до домоволодіння місцевого фермера на території Криничанського району. У будинку ще перебували шість членів сім’ї, включаючи двох малолітніх дітей.

Зловмисники зв’язали присутніх та почали вимагати грошові кошти і коштовності. Дізнавшись місцезнаходження сейфу, зловмисники прострелили ногу та руку господарю.

Після заволодіння коштовностями, золотими прикрасами та грошовими коштами у розмірі майже 580 000 гривень нападники нанесли чоловіку численні удари по тілу та смертельне ножове поранення у грудну клітину.

Засуджені намагалися покинути місце скоєння злочину на автомобілі фермера, проте під час руху кермо заблокувалося і заволодіти транспортним засобом чоловікам не вдалося.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині викрили зрадника який передавав розташування ЗСУ за грошову винагороду. Також ми писали про те, що на Дніпропетровщині діють шахраї, які виманюють у підприємців гроші “на армію”.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас