ЖИТТЯ

У Нікополі чоловік з рушниці вистрелив у собаку на очах у господарки

У Нікополі чоловік вистрелив з рушниці у собаку на очах у господарки. Поранена тварина втекла. Згодом повернулася додому, проте її не змогли врятувати. 

Про кричучий випадок розповіла волонтер Анастасія Князєва у Facebook. Про це повідомляє Інформатор. 

Кука – так знали собаку, була життєрадісною та добрю, вірним другом, променистим сонечком для своїх господарів. Скільки їй жити вирішив містянин. 8 березня, чоловік вийшов зі свого будинку і безжально вистрелив із рушниці у собаку. Що передувало цієї події, за що чоловік вбив Куку, чи був конфлікт між ним та господарями тварини –  невідомо.

Поранена собака у шоковому стані втекла. Господарі шукали маленьку всю ніч. Вдень, 9 березня, Кука приповзла за допомогою, бо не могла йти.

У Нікополі чоловік з рушниці вистрелив у собаку

У Нікополі чоловік з рушниці вистрелив у собаку

Ветеринар Марія Дубинська приклала зусиль, щоб врятувати Куку. На жаль, поранення та крововтрата були не сумісні з життям.

“Погляд Куки, коли їй було дуже погано, неможливо забути. Цього маленького Ангела довелося відпустити… Прошу кожного про допомогу в поширенні інформації, щоб справу не закрили. Родичі, які загрожують господарям Кукі, не забувайте, що за ними стоять люди, які разом з ними йдуть до кінця!” , – написала авторка поста у соцмережі.

Відомо, що господарі звернулися до поліції з відповідними документами від ветеринара. Їм відомо ім’я людини, який вистрелив у собаку та адреса його проживання. Вони показали навіть фото чоловіка. Звичайно, господарі прагнуть наказати винуватця за жорстоке поводження с тваринами та просять максимального розголосу.

Господарі тварини звернулися до поліції

Господарі тварини звернулися до поліції

Раніше ми повідомили про те, що мешканець Нікополя виготовляє годівнички для безпритульних тварин: як допомогти. Де у Нікополі та Покрові знайти собі друга. Потрібен корм: на дачах під Нікополем живуть 30 котів, які раніше були домашніми.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас