ЖИТТЯ

Хвостаті шукають дім: де у Нікополі та Покрові знайти собі друга

З початком повномасштабної війни тварин, що залишилися без домівок, стало більше. Але в кожному маленькому серденьку живе надія на те, що колись добрі  руки візьмуть до себе та подарують справжню любов та турботу.

Володарем чотирилапого щастя можете стати і ви. Хто шукає люблячу родину — Інформатор розкаже.

Красунчик

У Покрові шукають люблячу родину для гарненького, коричневого окрасу песика. Народився він 29 листопада. Звичайно, вже самостійно їсть кашу. Коли підросте, буде невеличкого розміру. На фото песик з його родиною. З усіх питань звертайтесь: (099) 509-60-16.

Собача родина

Собача родина

Красунчику шукають родину

Красунчику шукають родину

Собака знаходиться у Покрові

Собака знаходиться у Покрові

Боня та Кузя 

Собака Боня та кіт Кузя – друзі. Вони жили разом  у Нікополі. Краще їх не розлучати, бо вдвох пережили втрату і дуже сумують за рідним голосом своєї господарки, яка кликала їх на прогулянку. 

Раніше Кузя та Боня  жили разом. Їх господарка, на жаль, померла і вони залишились самісінькі в квартирі. Декілька днів Боня звав на поміч, бо розумів, що сталося щось страшне. Сусід почув крик про допомогу, але вже було запізно. Залишився страшний біль і сльози, що котяться у Боні. 

Боня – собачка компаньйон для свого господаря. Вони з котом Кузею дуже потребують люблячу родину. З усіх питань звертайтесь: (066 )200-78-50.

Боня - компаньйон

Боня – компаньйон

Гарний песик

Гарний песик

Красунчик Кузя

Красунчик Кузя

Димчато-срібляста Сільва

Ще одна вишенька на торті, унікальна родзиночка – Сільва. Це собака для людей, що люблять щось незвичайне, нестандартне, хочуть вирізнятися з загальної маси і обов’язково мають добре серце.

Сільва має рідкісний сріблястий колір шерсті! Не сірий, а саме димчато-сріблястий!

Їй 2,5 місяці, оброблена від паразитів, має першу комплексну вакцину. Повторну вакцинацію та стерилізацію за віком зроблять за власні кошти волонтери.

Сільва – грайлива, активна собака, буде добрим охоронцем. Виросте середнього розміру. Собачку вам привезуть! З усіх питань звертайтесь: (066) 582-67-09.

Сільва

Сільва

Маленьке чудо!

Маленьке чудо!

Раніше ми повідомили про те, ДСНС присвятила пост вдячності службовим собакам, які шукали людей під завалами у Дніпрі.  У першу ніч пошуково-рятувальних робіт чотирилапі помічники обстежили близько 500 кв. м. завалів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас