ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині двоє підлітків побили 47-річного чоловіка трубою: потерпілий в лікарні

В селі Новоолександрівка, 10 березня, близько 18:10, виявили 47-річного чоловіка з травмами голови. Він знаходився на вулиці Степовій. Свідок викликав поліцейських.

Про це повідомляє Інформатор з посилаючись на повідомлення Інформатор Дніпро.

47-річного чоловіка доставили до лікарні у Дніпрі. З попереднім діагнозом – відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Близько 17:00 в потерпілого виник конфлікт з хлопцями 2005 та 2006 років народження. Причиною було те, що чоловік вкрав гроші та телефон. Зловмисники повалили його на землю та почали по черзі бити металевою трубою по голові та тулубу.

Правоохоронці знайшли зловмисників та доставили до поліції. Їх вина підтверджується особистими зізнаннями та вилученим речовим доказом (трубою). Попередня правова кваліфікація – частина 1 статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Раніше ми повідомили про те, що на Запоріжжі двоє дітей отримали мінно-вибухові травми. хлопчики знайшли на вулиці руків’я РКГ-3 яке здетонувало. Також читайте про те, що у Марганці затримали 45-річного чоловіка, який обікрав будинок знайомого.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас