ЖИТТЯ

У Марганці затримали 45-річного чоловіка, який обікрав будинок знайомого

У Марганці затримали “мародера”. 45-річний чоловік викрав ключі, після чого виніс з оселі побутову техніку та меблі на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

5 січня до поліції Марганця звернувся 60-річний чоловік та повідомив про крадіжку. Він розповів, що тимчасово виїздив до Запорізької області, а коли повернувся виявив, що з його квартири викрали телевізор, бойлер, колонки, 2 конвектори, кухонні меблі та іншу побутову техніку.

Оперативники встановили, що до вчинення злочину причетний 45-річний місцевий мешканець. Він був знайомий з потерпілим та під час останньої зустрічі викрав ключі від квартири. Скориставшись тим, що господаря не було довгий час у місті, крадій чотири рази приходив до оселі та виносив майно. Викрадені речі надалі розпродав знайомим. Частину викрадених речей поліцейським вдалося розшукати та повернути власнику.

9 березня чоловіку повідомили підозру у вчиненні чотирьох фактів злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік наніс 19 ударів дворічному хлопчику. Також про те, що у Марганці 40-річна жінка встромила ніж у спину коханого на 8 березня.

У Марганці затримали 45-річного чоловіка, який обікрав будинок знайомого

У Марганці затримали 45-річного чоловіка, який обікрав будинок знайомого

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас