ЖИТТЯ

Після пошкодження лінії живлення загарбники пропустили на Запорізьку АЕС лише оперативний персонал

9 березня, загарбники пропускали на ЗАЕС тільки оперативний персонал, щоб забезпечити ліквідацію наслідків нічної атаки. Весь інший персонал окупанти не пропускали через прохідну. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Меді Центра Енергодару”.

Окупанти продовжують тиснути на персонал Запорізької АЕС. Після нічних обстрілів та пошкодження останньої лінії живлення 750 кіловольт загарбники дозволили вийти на роботу тільки оперативному персоналу, а весь інший персонал не пропустили через прохідну станції, тому люди повернулися до міста-супутника.

Є певна кількість персоналу, яка постійно перебуває на цілодобовому чергуванні саме на станції — це фахівці електричного цеху, експлуатаційного підрозділу, цеху теплової автоматики та вимірювань. Це не тільки ті, хто підписали договори з ворогом. І окупанти пропускали лише оперативний персонал, щоб забезпечити ліквідацію наслідків нічної атаки»

В Енергодарі були короткочасні перебої з електропостачанням. Зараз, електрика більш-менш відновлена, водозабезпечення у місті є.

Раніше ми повідомили про те, що окупанти змінили вивіску на адмінкорпусі Запорізької АЕС та привезли на станцію пропагандистів. Також про те, що у МАГАТЕ заявили про активізацію бойових дій поблизу станції.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас