ВЛАДА

Є загиблі та поранені: поліція показала наслідки обстрілів Нікополя та області за 8 та 9 березня

8 та 9 березня, від ворожих ударів постраждали чотири райони Дніпропетровщини – Дніпровський, Павлоградський, Криворізький та Нікопольський. Внаслідок влучань пошкоджень та руйнувань зазнали об’єкти енергетичної інфраструктури та промислові підприємства, приватні будинки.

Правоохоронці виїхали на місця влучань. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Вночі, 9 березня, ворог поцілив по енергетичній та промисловій інфраструктурі міста Павлограда. Внаслідок ракетного удару загинув 53-річний чоловік, ще двоє осіб постраждало. Зруйновано складські приміщення. Остаточні наслідки влучань встановлюються.

Цієї ночі ворог атакував і енергетичну інфраструктуру у Дніпровському районі. Внаслідок ударів на місці виникла пожежа, є серйозні руйнування. Жертв та постраждалих немає.

Також вночі ворожа ракета поцілила в об’єкт енергетичної інфраструктури у Криворізькому районі. Обійшлося без постраждалих.

Залишки ракети

Залишки ракети

Вночі, 9 березня, по території Нікопольського району було завдано ракетних ударів. На щастя, люди не постраждали.

8 березня зі ствольної артилерії та ракетних систем залпового вогню ворожа армія вдарила по Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Внаслідок обстрілу Нікополя було поранено місцевих мешканців. За даним фактом прокуратура розпочала розслідування.

Через обстріл було пошкоджено понад 20 приватних будинків та багатоповерхівку, 7 господарчих споруд, сонячні панелі, газопроводи та лінії електромереж.

Внаслідок обстрілу Нікополя було поранено місцевих мешканців

Внаслідок обстрілу Нікополя було поранено місцевих мешканців

Під удари ворожих снарядів потрапили два села Червоногригорівської громади. Загинув 33-річний рятувальник Максим Крутінь. Чоловік потрапив під ворожий обстріл РСЗВ у селі Придніпровському.

Одна людина загинула та двоє отримали поранення. Пошкоджено інфраструктуру. Потерпілим наразі надається медична допомога.

У Марганецькій громаді, за попередньою інформацією, пошкоджено декілька приватних будинків.

Під Нікополем через обстріл двоє людей отримали поранення

Під Нікополем через обстріл двоє людей отримали поранення

В Червоногригорівській громаді загинула людина

В Червоногригорівській громаді загинула людина

На даний час на місцях подій працюють слідчі, вибухотехніки, кінологи та криміналісти поліції Дніпропетровщини, працівники профільних служб. Правоохоронці продовжують огляд території та документування обстрілів. Наслідки атак уточнюються.

Поліція працює на місцях влучань

Поліція працює на місцях влучань

Нагадаємо, вночі сили ППО збили 7 ворожих ракет над Дніпропетровщиною. Загалом у ніч на 9 березня, росія випустила по Україні 81 ракету та 8 ударних БпЛА. Через обстріли ЗАЕС повністю знеструмлена: може статись аварія з радіаційними наслідками.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас