ЖИТТЯ

Ворог атакував Нікополь і область ракетами, дронами та РСЗВ: є поранені та загиблий

Окупаційна армія рф тероризувала Дніпропетровщину протягом всієї ночі. Ворог атакував область ракетами, дронами, гатив і з важкої артилерії. Внаслідок обстрілу Червоногригорівської громади загинув 34-річний чоловік, ще одна дівчина 28 років і хлопець 19 років постраждали. Поранених шпиталізували.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови ДОР Миколи Лукашука.

Майже всю ніч ворог атакував Червоногригорівську громаду з РСЗВ. Пошкоджено 12 приватних будинків, одна господарська споруда зруйнована і ще 9 понівечено, зачепило й лінію електропередач.

З важкої артилерії окупанти завдали удару і по Нікополю. В місті пошкоджено 4 п‘ятиповерхівки. На щастя, без жертв. Вранці під обстріл потрапила Марганецька громада. Понівечено приватний будинок.

Ворог атакував Нікополь і область

Ворог атакував Нікополь і область

Є двоє постраждалих

Є двоє постраждалих

Вночі російські військові атакували область дронами та ракетами. Є влучання у Нікопольському, Криворізькому, Дніпровському та Павлоградському районах. Одна людина загинула, ще двоє дістали поранення. Серйозно пошкоджено енергетичну інфраструктуру та промислові підприємства. Наслідки атак нині ліквідовують.

Внаслідок обстрілу Червоногригорівської громади загинув 34-річний чоловік

Внаслідок обстрілу Червоногригорівської громади загинув 34-річний чоловік

Через ворожі обстріли в області застосовуються екстрені відключення світла. Внаслідок цього було знеструмлено каналізаційно-фільтрувальні станції на лівому березі міста Кам’янське. Через відсутність світла у Першотравенську поки що припинено водопостачання.

Раніше ми повідомили про те, що ввечері 8 березня російські військові здійснили обстріл Нікополя та району. Також про те, що окупанти змінили вивіску на адмінкорпусі Запорізької АЕС та привезли на станцію пропагандистів.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас