ЖИТТЯ

В Енергодарі загарбники змусили дітей вітати російських військових з днем захисника вітчизни

Сьогодні, 23 лютого, загарбники відзначають день захисника вітчизни. Окупаційна влада змусила дітей вітати з цим «святом» загарбників, які прийшли на українську землю з війною.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Напередодні цієї дати енергодарським школярам промивали мізки на «пізнавальних лекціях» та «уроках мужності», які для дітей проводили як колаборанти, вчителі та працівники Центральної міської бібліотеки, так і самі російські військові. У Дитячій художній школі учнів змусили створювати малюнки для пропагандистської виставки «Богатыри земли русской».

Крім того, протягом декількох днів окупанти проводили в місті «спортивний марафон» серед школярів до дня захисника вітчизни з різних видів спорту. Російське свято нав’язали і енергодарським дошколятам, організувавши у дитячому садочку №10 «Ромашка» тематичну розважально-спортивну програму. Також загарбники організували «святковий концерт» на базі школи №2. Учнів змусили співати і танцювати для військовослужбовців окупаційної армії, які заповнили актовий зал.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі загарбники жаліються на «гостинці» від ЗСУ. Детальніше про подію читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас