ВЛАДА

Дніпропетровщина у лідерах з реалізації держпрограм та надання адмініпослуг у 2022 році

Дніпропетровщина опинилася в трійці лідерів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%”. Банки регіону видали близько 166 млрд грн. Також область займає перше місце в Україні за кількістю наданих грантів на розвиток бізнесу за програмою «єРобота». Кошти отримали 203 заявники на суму майже 47 млн грн.

Про це стало відомо зі звіту, який заслухали депутати XV сесії Дніпропетровської обласної ради про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку області за минулий рік, повідомляє Інформатор.

Окрім того, Дніпропетровщина є лідером за кількістю ЦНАПів, у минулому році мешканцям області було надано майже 1 млн адміністративних послуг. Від початку повномасштабного вторгнення економіка області була переорієнтована на підвищення обороноздатності, зміцнення медицини, допомогу армії та людям, які постраждали від військової агресії.

200 тисяч мешканців області та внутрішніх переселенців отримали всі соцвиплати у повному обсязі — це 4,5 млрд грн державної підтримки. Також на Дніпропетровщині було організовано 1200 “Пунктів незламності”.

Незважаючи на загрозу обстрілів, аграрії області зібрали понад 3 млн тон зернових культур та 1 млн – технічних. Засадили 640 тисяч га озимини на 2023 рік.

Раніше  ми повідомили про те, що від початку війни військові рф пошкодили 4045 будинків на Дніпропетровщині. У Нікополі ворог знищив резерв плазми: понад 60 чиновників ДніпроОВА поповнили запаси крові.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас