ЖИТТЯ

Через загрозу ракетного удару школи України переводять на дистанційне навчання

Заклади освіти України перейдуть на дистанційну форму навчання в період з 22 по 24 лютого. Це пов’язано із загрозою ударів з боку військ рф.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Наближається дата, яка принесла страшне горе на українську землю. День, який поділив наше життя на “до” і “після”. 24 лютого 2022 року розпочалося жорстоке повномасштабне військове вторгнення рф.

“Для убезпечення життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни росії проти України, звернувся до начальників обласних та Київської міської військових адміністрацій, керівників закладів освіти з рекомендацією з 22 до 24 лютого 2023 року організувати освітній процес у закладах освіти в дистанційному форматі”, – заявив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Він наголосив, що кожного дня гинуть українські військові та цивільні. Окупанти цілять по житлових будинках, школах, лікарнях та музеях.

“Вони не нехтують нормами міжнародного гуманітарного права, для них не існує заборони щодо застосування зброї. Станом на сьогодні внаслідок агресії рф пошкоджено 3 128 закладів освіти, з яких 441 – вщент зруйновано. Від рук окупанта загинула 461 дитина, 926 – отримали поранення”, – додав Шкарлет.

Варто додати, що у Черкасах, Рівному та Ніжині школи перевели на дистанційку через можливі удари росіян на річницю повномасштабного вторгнення. Також відомо, що таке рішення ухвали у Броварах, однак дитячі садочки працюють у звичному режимі.

Раніше ми повідомили про те, що від початку війни військові рф пошкодили 4045 будинків на Дніпропетровщині. Детальніше про подію читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас