ВЛАДА

На Дніпропетровщині перекинулося авто з родиною: загинув водій

13 лютого, на трасі Н-23 поблизу Кривого Рогу сталася ДТП. Під час руху Hyundai виїхав за межі дороги та перекинувся. В той час у машині було 4 людей, серед яких – 2 дітей. Водій загинув на місці. 

ДТП сталася о 13:50. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу ГУНП в Дніпропетровській області на “Дніпро обласний”.

Правоохоронці повідомили: в ДТП загинув 44-річний водій Hyundai. Його дружа та діти – постраждали. Жінка отримала тілесні ушкодження. Окрім того, травми отримали 16-річний підліток та 8-річна дівчинка. У дітей, попередньо, діагностували закриту черепно-мозкову травму. Постраждалих шпиталізували до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Попередньо, подію кваліфікували за статтею 286 частини 2 (порушення безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть). Усі обставини з’ясовуються.

На Дніпропетровщині перекинулося авто з родиною

На Дніпропетровщині перекинулося авто з родиною

Як повідомляє “Дніпро обласний”, жінка знаходиться у вкрай важкому стані. У неї численні переломи та травма грудної клітини. У хлопчика закрита черепно-мозкова травма, зламані ребра і травма грудної клітини. Дівчинка потрапила до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, вивихом плеча та переломом.

Загинув водій

Загинув водій

Раніше ми повідомили про те, що у ДТП загинув офіцер Томаківської громади. У Покрові в ДТП постраждали два водія. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас