ГРОШІ

Школярка з Енергодару передала макет ЗАЕС для переможної виставки

10-річна школярка з Енергодару передала власноруч створений макет станції для переможної виставки. Так, творчі, натхненні та мотивовані на перемогу мешканці міста продовжують поповнювати експозицію майбутньої виставки «Незламні енергодарці».

Про це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор із посиланням на “Медіа Центр Енергодару”.

Черговий експонат — міні-макет Запорізької атомної електростанції власноруч виготовила 10-річна Софія Дробна та принесла свій подарунок до Центру допомоги евакуйованим енергодарцям.

«ЗАЕС — це Україна, абсолютно переконана енергодарська школярка. Знають про це і всі діти з Енергодара, які чекають на повернення додому», — підкреслив очільник міста.

10-річна Софія Дробна виготовила макет ЗАЕС

10-річна Софія Дробна виготовила макет ЗАЕС

Мер нагадав, що всі енергодарці можуть долучитися до створення переможної виставки, яка буде представлена у вже звільненому місті.

Виставка збирає малюнки, власноруч зроблені картини, браслети, кулони та будь-що, присвячене рідному місту. Надсилати свої роботи можна:

  • на електронну адресу: krikovtsova2002@ukr.net — для листів, віршів, фото;
  •  на адресу «Нової пошти»: м. Запоріжжя, відділення НП № 38, отримувач Наталія Криковцова, телефон: (095) 336-61-47. Посилки приймаються за кошт отримувача.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти обшукують гаражі, перехожих на вулицях та автомобілі на блокпостах. На Дніпропетровщині стартувала державна програма надання мікрогрантів на розвиток бізнесу.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас