ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині водій на Daewoo Lanos збив маленьку дитину

5 лютого у Саксаганському районі Кривого Рогу на вулиці Павла Глазового сталося ДТП.Під колеса легковика Daewoo Lanos попала маленька дитина. На місті працює поліція.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Кривий Ріг.

Приблизно о 14:30 легковик їхав з боку станції швидкісного трамваю «Бульвар Вечірній» в бік автошколи № 1. У цей момент неочікувано на проїжджу частину вибігла маленька дитина. Водій не встиг загальмувати на слизькому дорожньому покритті та збив малечу.

Швидка допомога, яка під’їхала, надала постраждалій першу допомогу та госпіталізувала до лікарні. Про стан здоров’я дитини наразі невідомо. На місті працює поліція.

Батьків просять уважно дивитися за дітьми під час прогулянок, особливо там, де їздять машини, аби не наражати малих бешкетників на небезпеку. Пам’ятайте, що навіть досвідченіший водій на маленькій швидкості невзмозі миттєво зупинити транспорт, тим більше на слизький дорозі.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці під час ліквідації пожежі у будинку виявили тіло чоловіка. На Дніпропетровщині зайнявся кран: машиністка загинула в кабіні.

Альона Антонова, Альона Свірідова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас